in English
 
 

Meistä


Yrittäjyydellä on merkittävä rooli hyvinvointiyhteiskunnassa. Jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä toimivat erikokoiset yritykset tarvitsevat menestyäkseen yrittäjyysosaamista – kykyä synnyttää uudistumista ja innovaatioita. Yrittäjyysosaamisen kysyntä on kasvanut myös julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioissa. Yrittäjämäistä asennetta, toimintaa ja johtamista tarvitaan ja arvostetaan kaikissa organisaatioissa työtehtävistä riippumatta.

Yrittäjyys on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun painopistealue. Yrittäjyyden yksikössä tutkitaan yrittäjyyttä ja annetaan siihen liittyvää koulutusta niin yksilön, yrityksen kuin yhteiskunnan näkökulmista. Tarjoamme korkeatasoista tutkittua tietoa yrittäjyydestä yliopiston perus-, jatko- ja aikuiskoulutukseen sekä kansallisen ja kansainvälisen yhteiskuntapoliittisen päätöksenteon tueksi.

Tuoreimman vuosikertomuksemme löydät täältä​.


Facebook


Viimeisin blogipostaus

Ajatuksia Yrittäjyysyliopistosta: Kunnallisten yrittäjyyspalveluiden uudet yrittäjämäiset ratkaisut

- Ulla Hytti ja Satu Aaltonen


 


Viimeisimmät julkaisut

Jännäri, J. (2018) Mediated construction of an ideal gendered manager and employee. Publications of the University of Turku – Annales Universitatis Turkuensis sub-series E – Oeconomica.


GEM

GEM tutkimusprojektissa pyritään kuvaamaan ja analysoimaan yrittäjyyden prosesseja laajasti eri maissa.

VideoVuosikertomus