in English
 
 
 
topi-banner.JPG 
Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemia

Keskeisenä ajatuksena on tuottaa tulevaisuudentutkimuksen opetusta sekä edistää tulevaisuusajattelua kehittäviä toimintatapoja ja opetusmenetelmiä yhdessä jäsenyliopistojen kanssa. TVA:n tavoitteena on olla edelläkävijä monitieteisen tiedonalan sisältöjen, opetuksen ja tutkimuksen kehittämisessä. Siksi monitieteisyyden eri ulottuvuudet on otettu huomioon TVA:n kaikessa toiminnassa. Toiminta on kansallista ja kansainvälistä.

Tulevaisuudentutkimuksen 25 op:n sivuaine käynnistyy jäsenyliopistoissa seuraavan kerran tammikuussa 2020. Löydät lisätietoa Opiskelu-valikosta.

 

Ajankohtaista:

 • TUTUS3: Tulevaisuudentutkimuksen menetelmien soveltaminen (5 op) järjestetään 2.9.-14.10.2019. Ilmoittautuminen on umpeutunut.

  Kurssille ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoa kurssin aikataulusta. Verkkotyöskentely kurssin Moodlessa käynnistyy 2.9.2019. ​

  HUOM! Helsingin yliopistossa ei ole tarjolla tulevaisuudentutkimuksen kursseja. Voit hakea joustavaa opiskeluoikeutta Aallossa järjestettäviin kursseihin, jos yliopistollasi on JOO-sopimus. Huomaa, että keväällä järjestettäviin opintoihin on haettava JOO-opiskeluoikeutta jo syksyllä eli viimeistään lokakuussa! 
  Ks. lisätietoja kohdasta Opiskeluoikeus ja suoritusten rekisteröinti.
   
 • TUTU4: Tulevaisuudentutkimuksen tieteellinen perusta (5 op) järjestetään 28.10.-9.12.2019. Ilmoittautuminen kurssille 7.-22.10. välisenä aikana. Linkki ilmoittautumiseen avautuu 7.10.2019.​
   
 • ​FUTUJ1  Approaches to scientific futures research, 4 ECTS (30.9.-4.11.2019)Registration is open during 16–26 September 2019. Read more.​
   

 • TVA:n verkkosivut ovat uudistumassa syksyn 2019 aikana. Pahoittelemme siirtymävaiheesta aiheutuvaa mahdollista viivettä tiedonkulussa.  

 
 
​​
Asiasana:
Tagit:

 
 

tv​a(a​)utu.fi

twitter-tva.jpg