in English

Kesäkoulu 2016 – Summer School 2016

TVA järjesti vuonna 2016 kaksi erillistä kesäkoulua:

Kesäkouluista ensimmäinen on englanninkielinen ja se järjestettiin touko-kesäkuussa teemalla:​

”Clean Disruption for Abundant Futures”

Ennakkotehtävän sekä esseen lisäksi opiskelijat osallistuivat kansainväliseen symposiumiin, joka järjestettiin 7.8. kesäkuuta Kiasmassa, Helsingissä.
Tarkemmat tiedot kesäkoulusta löytyvät TVA:n englanninkielisiltä sivuilta.

Elokuussa järjestetään suomenkielinen kesäkoulu Turussa teemalla:

"Mobiilielämä ja liikkuvat arjet – miten valtioiden rajat ylittävä muuttoliike ja vuorovaikutus muuttavat suomalaista arkea vuoteen 2035?"

22.–23.8.2016, Siirtolaisuusinstituutti, Turku

Tervetuloa tulevaisuudentutkimuksen kesäkouluun!
Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemian (TVA) kesäkoulu "Mobiilielämät ja liikkuvat arjet – Miten valtioiden rajat ylittävä muuttoliike ja vuorovaikutus
muuttavat suomalaista arkea vuoteen 2035?" pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen. T
urussa 22.–23.8.2016 järjestettävän seminaarin pääteemoina ovat eri puolilla maailmaa muuttoliikkeitä aiheuttavat tekijät, kuten ilmastonmuutos, kaupungistuminen ja väestönmuutokset.

Kesäkoulun 5 op:n suoritusvaatimuksina:

• Ennakkolukemistoon tutustuminen ja ennakkotehtävien tekeminen (materiaali jaetaan osallistujille 15.6. ja ennakkotehtävä palautetaan 17.8. mennessä)
  • Aktiivinen osallistuminen seminaariin Turussa 22.–23.8.2016
  • Oppimispäiväkirja (palautus 5.9. mennessä)

Hanna-Kaisa Aalto, koulutussuunnittelija
hanna-kaisa.aalto(a)utu.fi