in English
 
 
Saapumisohjeet Seiliin
 

Yhteysalusliikenne Seiliin

Yhteysalus m/s Östern liikennöi reitillä Nauvo - Seili - Hanka (Rymättylä) kesäkaudella 15.5.2015 alkaen. Muusta saaristoliikenteestä poiketen Östern on maksullinen (aikuiset 6 e, lapset 4-11 v. 3 e). Ryhmiä suositellaan tekemään varaus Östernille hyvissä ajoin, koska matkustajakapasiteettia (130 hlö) ei voi ylittää.

Muu reittiliikenne Seiliin

Heinäkuussa 2014 Seiliin liikennöi päivittäin myös Merireitit / JaLe Line Oy:n  m/s Autere välillä Kaarina/Turku  - Seili - Nauvo, kts. alustavat edellisen vuoden aikataulut 3.-6.7. sekä 10.-13.7.2014. m/s Autereen kesän 2015 liikennöintiä ei vielä vahvistettu.  

Ajo-ohjeet Nauvoon tai Rymättylän Hankaan

Nauvoon pääsee Saaristotietä (nro 180), joka haarautuu Turku - Helsinki -moottoritiestä Kaarinassa. Kaarinasta on matkaa Nauvon kirkonkylään noin 40 km, ja välillä on Paraisten - Nauvon lautta, joka kulkee aikataulun mukaisesti (kesällä päiväaikaan noin neljä kertaa tunnissa). Lautta-aikataulut löytyvät helpoiten LAUTTA.NET -sivustolta. Ajomatka Kaarinasta Nauvoon kestää yleensä noin tunnin, mutta sesonkiaikana matka voi viivästyä pitkän lauttajonon vuoksi. Nauvossa yhteysaluslaituri löytyy kirkonkylästä vierasvenesataman vierestä.
 
Rymättylän Hankaan ajetaan Turusta Naantalin ohitse tietä nro 189. Rymättylän keskustaan on Turusta matkaa n. 36 km, ja siitä edelleen Airismaan kautta Aaslaluodon Hankaan n. 15 km. Airismaan ja Aaslaluodon välillä liikennöi Finferriesin lossi Hämmärönsalmi (Aasla).

Linja-autolla

Turku - Nauvo: Saaristotie Oy / Vainion liikenne ajaa päivittäin Turusta  linja-autoasemalta lähtevillä valkovihreillä busseilla. Yhteyksiä on myös Helsingin pikavuoroihin, jolloin Piispanristillä on autonvaihto. Aikataulun yhteensopivuus yhteysalusaikataulun kanssa on syytä varmistaa huolellisesti (kts. Liikenneyhteydet ja aikataulut).
 
Turku - Naantali (Rymättylä): Liikennettä Naantalin Rymättylään hoitaa Turun seudun joukkoliikenne FÖLI. Turusta pääsee Naantaliin busseilla numero (6, 7 ja 7A). Vuorot on sovitettu niin, että jatkoyhteys sopii  Naantalin sisäiseen Naantali - Röölä (Rymättylä) -vuoroon (N2, N3)HUOM! Hankaan liikennöinti lopetettiin 2013 eikä uutta yhteyttä välillä Röölä - Hanka ole toistaiseksi avattu. 
Asiasana:
Tagit: