in English

Turun Yliopistosäätiön syksyn 2016 matkamäärärahat sekä tutkijahuonestipendit Granö-keskukseen Tarttoon / Turku University Foundation Travel Grants and Grants for Residency at Granö Centre in Tartu
​Turun Yliopistosäätiö on jakanut syksyn 2016 apurahoina Turun yliopiston tutkijoille ja jatko-opiskelijoille yhteensä 69 934 euroa. Summa koostuu 103 matkamäärärahasta.

Apurahoja jaettiin yleisrahaston lisäksi seuraavista nimikkorahastoista: Aarre ja Rakel Aallon rahasto, Airi Johanssonin rahasto, Aloha ja Reino Alavan rahasto, Annikki Koskensalon rahasto, Heikki Huhtamäen rahasto, Ida ja Toivo Parten rahasto, John Pelanderin rahasto, Kauko Mansikan muistorahasto, Kerttu ja Jarl Lyyvaaran rahasto, Kosti Hämmärön rahasto, Pentti ja Tyyni Ekbomin rahasto, Tauno Nurmelan muistorahasto, Timo Soikkasen rahasto, Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan tutkimusrahasto, V.A. Koskenniemen rahasto, Vera Koivumäen rahasto.

Tiedot myönnetyistä Granö-tutkijahuonestipendeistä ilmoitetaan saajille henkilökohtaisesti viikolla 43.

Myönnetyt apurahat / awarded grants (pdf)

Julkaistu 18.10.2016 13:20 ,  Päivitetty 18.10.2016 15:17