Webinaari: Hyönteiset tulevaisuudessa – kannattavaa ja eettistä liiketoimintaa

Time

18.8.2020 at 13.00 - 16.45
Tervetuloa osallistumaan Bugs and Brands ja HämIncent -hankkeiden yhteiseen Hyönteiset tulevaisuudessa – kannattavaa ja eettistä liiketoimintaa -seminaariin Microsoft Teamsin välityksellä tiistaina 18.8.2020 klo 13–16.45.
Seminaarin ensimmäinen osa on englanninkielinen ja pääpuhujina ovat Marian Peters (New Generation Nutrition) sekä Marie-Helene Deschamps (Universite Laval). Muita ensimmäisen osion puhujia ovat Kati Suomi (Brand identity – The key to buiding succesful business) Turun yliopistosta, Saara-Maria Kauppi (Norwegian University of Science and Technology) otsikolla ”Consumer behaviour and marketing of insects” sekä Minna Santaoja (Ethical approaches to eating insects) niin ikään Turun yliopistosta.

Tauon jälkeinen toinen osio on suomenkielinen. Puhujina ovat Anne Koivuniemi Karfilec Oy:stä (Hyönteisala nyt ja tulevaisuudessa – kasvattajan näkökulma), Susanna Airaksinen RaisioAqua Oy:stä (Hyönteisten potentiaali kalanrehujen raaka-aineena), Hannamaija Fontell Biolan Oy:stä (Sirkkafrassin jalostaminen lannoitevalmisteeksi) sekä Miika Tapio Luonnonvarakeskuksesta ja Satu Kivimäki Hämeen ammattikorkeakoulusta otsikolla ”Hyönteis-hackathon – nuorilta ideoita hyönteisalalle”.

Esitysten jälkeen käydään paneelikeskustelu otsikolla ”Hyönteisalan liiketoiminnan eettisyys ja kannattavuus”.

Additional information

Joanna Asumus