
Sanna
Vähämiko
Project Manager, Areal Research and Development - ARD
Project Manager, Areal Research and Development - ARD
FT, projektipäällikkö
Publications
Ruokapalvelut kaipaavat uusia kotimaisia kasviproteiinituotteita (2022)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Onneksi on ohra!: Reseptikilpailun 2021 satoa (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Turun yliopisto ja kampusravintolat matkalla kohti pienempää hiilijalanjälkeä (2020)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Karitsasta herkkuja arkeen ja juhlaan (2020)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Kotimaista kasviproteiinia keittiöihin (2019)
Elintarvike ja terveys
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Kotimaista kasviproteiinia kaikkiin keittiöihin - 55 herkullista reseptiä (2019)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))The impact of probiotic supplementation during pregnancy on DNA methylation of obesity-related genes in mothers and their children (2019)
European Journal of Nutrition
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Kasviproteiini Vastuullisesti hyvää terveydelle ja ympäristölle (2018)
(Muu (O2))Sikiökautinen ympäristö säätelee elintapasairauksien riskiä (2016)
Lääkärilehti
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))