UniTurku100 ja opiskelijat (3)

Osallistu #uniturku100challenge-somehaasteeseen

Onnittele satavuotiasta Turun yliopistoa sosiaalisessa mediassa ja osallistu #uniturku100challenge-somehaasteeseen 27.2.–31.8.2020. Haasteen tavoitteena on koota yhteensä 22 040 onnittelua, muistoa ja tarinaa! 

Kampanjan idea

Turun yliopisto perustettiin sata vuotta sitten kansalaisten lahjoituksilla. Lahjoittajia oli yhteensä 22 040.

Nyt haastamme opiskelijat, alumnit, henkilökunnan jäsenet, kaupunkilaiset sekä tieteen ja tutkimuksen ystävät onnittelemaan satavuotiasta yliopistoa ja jakamaan muistoja ja tarinoita. Tiedämme, että Turun yliopiston ystäviä on paljon – olisiko meitä jälleen 22 040?

Miten voit osallistua

Jaa onnittelusi, muistosi tai tarinasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä tai Twitterissä aihetunnisteella #uniturku100challenge. Keräämme onnitteluita ja tarinoita 31.8.2020 saakka. 

Voit osallistua jakamalla oman postauksesi tai kommentoimalla Turun yliopiston kampanjapostausta onnittelulla, muistolla tai tarinalla. Jaamme kampanjapostauksia alla listatuilla yliopiston sosiaalisen median tileillä. Huolehdi siitä, että päivityksesi/kommenttisi on julkinen.

Haasteen lopputulos ja palkinnot

Se miten haasteessa onnistuttiin, julkistetaan yliopiston avajaiskarnevaaleissa 4.9.2020. Jaamme saamiamme onnitteluita sosiaalisessa mediassa ja yliopiston verkkosivuilla.

Jokaisessa kanavassa osallistujien kesken arvomme yhden yliopisto 100 -tuotepaketin, joka pitää sisällään Turun yliopiston Est. 1920 -collegepaidan sekä 100-vuotisjuhlavuoden mukin, kahvin ja suklaan (yhteensä 5 pakettia). Voittajat julkistetaan 4.9.2020.

Haasteen säännöt

Kampanjasivusto #uniturku100challenge on Turun yliopiston ylläpitämä sivusto, jonka tarkoituksena on muodostaa visuaalinen sivu keräämällä yliopistoyhteisön eli opiskelijoiden, alumnien, henkilökunnan ja yliopistoystävien tarinoita ja kuvia liittyen Turun yliopiston 100-vuotisjuhlavuoteen. 

Osallistuminen haasteeseen 

Osallistu kampanjaan jakamalla kuva ja/tai tarina julkisesti joko Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa tai LinkedInissä käyttäen aihetunnistetta #uniturku100challenge. 

Voit osallistua myös Instagram Storiesissa sunnuntaista torstaihin taggaamalla @uniturku ja lisäämällä aihetunnisteen #uniturku100challenge. Jaamme tarinat yliopiston IG-Storiesissa. 

Osallistumisaika on 27.2.-2.5.2020.

Arvonta 

Kussakin somekanavassa osallistujien kesken arvotaan juhlavuoden kassi, joka sisältää juhlavuoden tuotteita (100-vuotisjuhlavuoden muki, Turun yliopiston Est. 1920 –collegepaita, kahvi ja suklaa). Yhden kassin arvo noin 60 €.  Yhteensä kasseja arvotaan 5 kpl. Voittajat julkaistaan yliopiston Avajaiskarnevaaleissa 4.9.2020. 

Tekijänoikeudet  

Kuvien tekijänoikeudet pysyvät kuvaajalla. Käyttämällä aihetunnistetta #uniturku100challenge annat meille luvan näyttää julkaisuasi tällä kampanjansivustolla, yliopiston somekanavilla ja kampuksen inforuudulla. 

Sata vuotta sitten kansalaisten lahjoituksilla perustettiin maan ensimmäinen suomenkielinen yliopisto, Turun yliopisto. Tänään rakennamme rohkeasti yhteiskunnan hyvinvointia ja kestävää tulevaisuutta. Lahjoittamalla Turun yliopistolle olet mukana tässä työssä. www.utu.fi/lahjoita