Professori Markku Wilenius Turun keskustan visiotyöryhmän puheenjohtajaksi

Tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wilenius on nimetty vetämään Turun keskustan visiotyöryhmää. Keskustan kehittämisen kärkihanke on yksi Turun kaupungin neljästä kärkihankkeesta.

Visiotyöryhmän tehtävänä on luoda tavoitteet ja visio Turun keskustan kehittämiseksi sekä ehdottaa konkreettisia toimenpiteitä.

Wilenius on erittäin kokenut strategia- ja kehittämisprojektien vetäjä ja tulevaisuustyöskentelyn huippuasiantuntija. Työryhmään on nimetty monipuolisesti asiantuntijoita keskustan elinvoiman kehittämisestä. Visiotyöryhmältä odotetaan elämyksellisiä ja innovatiivisia toimenpide-ehdotuksia, jotka hyödyntävät erityisesti digitalisaatiota.

Vision pohjana ovat Turun kaupunkistrategiaan ja strategisiin ohjelmiin kirjatut keskustan kehittämisen painopisteet. Tavoitteena on, että työryhmä synnyttää keskustan kehittämisen pysyvän toimintamallin.

Visiotyössä valmistuvan näkemyksen pohjalta käydään lähetekeskusteluja myös avoimilla foorumeilla. Visiotyö tehdään vuorovaikutteisesti yhdessä keskustan asukkaiden, yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa. Avoimia ja vuorovaikutteisia keskustelufoorumeita eri teemoista on tarkoitus järjestää vielä loppuvuoden aikana.

Lue lisää: 
>> Visiotyöryhmän kokoonpano
>> Markku Wilenius

TS
Kuva: Hanna Oksanen, nostokuva Joonas Mäkivirta/Turun kaupunki

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 20.9.2016 9:45 ,  Päivitetty 20.9.2016 10:42

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto