Lukuvuosi-iImoittautuminen ja opiskeluoikeus
 
Näillä sivuilla annetaan ohjeet lukuvuosi-ilmoittautumisista. Lukuvuosi-ilmoittautuminen tapahtuu Opiskelija- ja hakijapalveluiden antamien ohjeiden mukaisesti. Ilmoittautumiset kursseille ja tentteihin tapahtuvat tiedekuntien ja laitosten antamien omien ohjeiden mukaan. 
 
Ilmoittautumisohjeet seuraavaksi lukuvuodeksi annetaan vuosittain viimeistään toukokuun alussa.

Lukuvuoden 2016-2017 ilmoittautumisohjeet on päivitetty maaliskuussa 2016.


Huomaa nämä

  • Lukuvuodesta 2015-2016 alkaen on tullut muutoksia uuden perustutkinto-opiskelijan poissaolosäädöksiin Poissaolevaksi voi ilmoittautua vain tietyistä syistä.
  • Ilmoittautuaksesi syyslukukaudella 2016 alkaville kursseille Nettiopsussa, pitää sinun olla kirjoilla Turun yliopistossa läsnäolevana opiskelijana syyslukukaudella 2016.
  • Läsnäolevaksi ilmoittautumisen voi muuttaa poissaolevaksi vain ilmoittautumisaikana ja vain mikäli sinulla ei ole suoritettua tutkintoa tai opintosuoritusmerkintöjä kyseiseltä lukukaudelta.
  • Lukuvuosi-ilmoittautumista ei voi tehdä ennen ilmoittautumisajan alkua. Ilmoittautua ei voi myöskään takautuvasti.
  • Opiskelijan, joka ei ole ilmoittautunut määräaikana ja haluaa jatkaa opintojaan, on otettava yhteyttä opiskelija- ja hakijapalveluihin ilmoittautuakseen yliopistoon. Näissä tapauksissa peritään uudelleenkirjoittautumismaksu 35 euroa.  
 
 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto