Tutkinnon täydennys

Ilmoittautuminen tutkinnon täydentäjäksi

Turun yliopiston opintojohtosääntö 26§: Opiskelijalla, joka on suorittanut Turun yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon tai sellaisen alemman tutkinnon, jonka suorittaneella ei ole oikeutta suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa, on oikeus maksutta täydentää opintojaan tutkinnon suorittamislukuvuoden ja tutkinnon suorittamista seuraavan kolmen lukuvuoden ajan.

Tutkinnon täydennysaika muuttuu 1.8.2018 alkaen

Tutkinnon täydentämiseen käytettävä aika on kerrottu Turun yliopiston opintojohtosäännössä.

  • Uusi opintojohtosääntö tulee voimaan 1.8.2018. Sen myötä tutkinnon täydennysaika lyhenee kolmesta lukuvuodesta kahteen lukuvuoteen.
  • Muutos tulee voimaan 1.8.2018 ja sen jälkeen valmistuvilla. ​​​​​​​​​​​​ 

Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä opiskelijakeskus Discoon

Ensimmäistä kertaa tutkinnon täydentäjäksi ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä opiskelijakeskus Discoon disco [at] utu.fi. Kun ilmoittautuminen täydentäjäksi on merkitty, saat siitä tiedon sähköpostise.
 
Koska kyseessä on uusi opiskeluoikeus, ilmoittautumisen voi tehdä milloin tahansa lukuvuoden aikana ilman, että opiskelijalta peritään uudelleenkirjoittautumismaksua.
 
Seuraavina lukuvuosina:
  • Lukuvuoteen  2017-2018 saakka seuraaviksi lukuvuosiksi ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti vanhojen opiskelijoiden ilmoittautumisohjeiden mukaan
  • Lukuvuodesta 2018-2019 alkaen ilmoittautuminen merkitään automaattisesti koko tutkinnon täydennysajan ilman, että sinun on ilmoittauduttava henkilökohtaisesti. 

Tutkinnon täydennysaika näkyy Nettiopsussa opiskeluoikeuden voimassaolotiedoissa. Täydennysajan päättymisestä ilmoitetaan sähköpostitse ja sen jälkeen opintoihin voi hakea jatkoa maksullisina erillisopintoina. ​​​​​​​​​​​​

 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto