UTUGS-oral-findos-fi.jpg

FINDOS-Turku

FINDOS-Turku on osa kansallista hammaslääketieteen tohtoriohjelmaa, kansallista FINDOSia. FINDOS edustaa kaikkia suun terveystieteen eri aloja ja tuo yhteen perustutkimuksen ja kliinisen alan tutkijat. Tavoitteena on edistää tiedon ja ajatusten vaihtoa sekä edellytyksiä translationaaliseen hammaslääketieteen tutkimukseen. Tohtoriohjelman tarjoama hammaslääketieteen alan tohtorikoulutus on järjestelmällistä, hyvin ohjattua ja korkeatasoista. Tohtoriohjelmalla on aktiivista yhteistyötä myös Ruotsin kansallisen hammaslääketieteen kliinisen tutkijakoulun sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten yhteistyötahojen kanssa.

FINDOS-Turku toimii tiiviissä yhteydessä lääketieteellisen tiedekunnan sekä Turku Bionetin muiden tohtoriohjelmien kanssa.

Tohtorin tutkinnon suorittamisesta Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa annetaan ohjeita tiedekunnan omalla sivulla.

Lisätietoja tohtoriohjelmasta saa tohtoriohjelman koordinaattori Jenni Kankaanpäältä sekä englanninkielisiltä sivuilta - yhteystiedot.

Tietoa ohjelmaan hakemisesta löytyy ohjelman englanninkielisiltä sivuilta

 

Asiasana:
Tagit:

hae-tohtoriohjelmaan.png

utugs-palkkapaikat-2018.png


20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto