Porin kampus

​Porin yliopistokeskus toimii vanhan puuvillatehtaan tiloissa Kokemäenjoen rannalla, aivan Porin keskustassa. Puuvillatehtaan kaunis ulkoasu on säilytetty, mutta muuten se on läpikäynyt lähes täydellisen muodonmuutoksen moderniksi yliopistokampukseksi.

Kauppakorkeakoulun Porin yksikkö tarjoaa kauppatieteiden maisterikoulutusta sekä tieteellisiä jatko-opintoja. Yksikössä on 600 tutkinto-opiskelijaa ja vuosittain sisään otetaan noin 100 uutta opiskelijaa.

Humanistinen tiedekunta tarjoaa Porissa kulttuurituotannon ja maisemasuunnittelun opintoja - pääaineenasi voi olla digitaalinen kulttuuri, maisemantutkimus tai kulttuuriperinnön tutkimus.

Porissa toimii myös Merenkulun koulutus- ja tutkimuskeskuksen ympäristötutkimuksen ja aluekehityksen yksikkö sekä lääketieteellisen tiedekunnan opetusterveyskeskus.

Turun yliopiston Porin yksiköt kuuluvat Porin yliopistokeskukseseen, joka on 3 800 opiskelijan, 180 asiantuntijan ja neljän yliopiston verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö. Turun yliopiston yksiköiden lisäksi Porin Yliopistokeskuksessa toimivat Aalto-yliopisto, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston yksiköt.

 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto