Kansainvälinen verkostoyhteistyö

​Turun yliopisto on tällä hetkellä mukana seuraavissa kansainvälisissä yliopistoverkostoissa:

Coimbra Group

Coimbra Group on korkeasti arvostettujen eurooppalaisten monitieteisten yliopistojen verkosto. Turun yliopisto on ollut Coimbra-ryhmän jäsen vuodesta 1995 lähtien.

Fudan Nordic Centre

Nordic Centre auttaa luomaan tutkimusyhteistyötä pohjoismaisten yliopistojen ja Fudanin sekä muiden Shanghain alueen kiinalaisten yliopistojen välille. Uudessa Nordic Centren rakennuksessa on tiloja vieraileville tutkijoille.

The Southern African Nordic Centre (SANORD)

SANORD, joka perustettiin vuonna 2006, pyrkii edistämään eteläisen Afrikan ja Pohjoismaiden välisten akateemisten yhteyksien luomista ja yhteisten toimintamuotojen löytymistä. Turun yliopisto on yksi verkoston perustajajäsenistä.

The Baltic Sea Region University Network (BSRUN)

Baltic Sea Region University Network (BSRUN) perustettiin vuonna 2000 ja Turun yliopisto koordinoi verkostoa vuoteen 2010 asti. Sen tavoitteena on helpottaa ja edistää yhteistyötä jäseninstituutioiden välillä Itämeren alueella.

University of the Arctic

University of the Arctic (UArctic) on yliopistojen, korkeakoulujen ja muiden organisaatioiden yhteistyöverkosto, joka on keskittynyt pohjoisen pallonpuoliskon korkeakoulutukseen, tutkimukseen sekä alkuperäisten ja paikallisten kapasiteettien sekä kestävän kehityksen edistämiseen pohjoisella pallonpuoliskolla.

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto