Yliopisto työnantajana

Henkilöstön hyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat henkilöstöstrategiamme tärkeitä tavoitteita.  Pyrimme luomaan urakehitysmahdollisuuksia ja varmistamaan henkilöstömme hyvän työ- ja toimintakyvyn koko työuran ajan.

Tarjoamme henkilökunnallemme:

• ajankohtaista, maksutonta henkilöstökoulutusta
• apua muutosten hallinnassa ja työyhteisöjen kehittämisessä

• työhyvinvointia edistäviä palveluja.

Henkilöstöpalvelut huolehtii uusien yliopistolaisten rekrytoinneista ja työsuhdeasioista sekä henkilöstön kehittämisestä ja koulutuksesta.

Ensimmäisenä ja ainoana yliopistona Suomessa, Turun yliopisto on myös perustanut sekä henkilökunnan että opiskelijoiden hyvinvointia kehittämään oman yksikön. Liikuntapalvelut ja erilaiset työhyvinvointia edistävät hankeket ja käytännöt ovat hyvinvointiyksikön vastuulla

Laaja-alainen työsuojelutoiminta, ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja henkilöstölle suunnatut  liikuntapalvelut edesauttavat  myös työhyvinvointia. Turun yliopiston työterveyshuollosta vastaa Mehiläinen.


Työyhteisöjen ongelmatilanteisiin  ja häiriöihin pyritään puuttumaan välittömästi. Turun yliopistossa on käytössä Vartu- eli varhaisen tukemisen malli. Lisäksi yliopisto on suomalaisten työorganisaatioiden edelläkävijä työyhteisösovittelun soveltamisessa.

Turun yliopisto on savuton työpaikka. 

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto