Ainedidaktiikan symposiumi 2022

10.2.2022 klo 15.00 - 11.2.2022 klo 16.00
Symposium järjestetään etänä.

Pyydämme huomioimaan, että osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna tai pankki-/luottokortilla. Osallistumismaksuihin ei ole tarjolla laskutusvaihtoehtoa. Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin ja Paytrail lähettää hyväksytystä ilmoittautumismaksusta maksuvahvistuksen sähköpostiin.

Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa (28.1.2022 mennessä), osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €/hlö. Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa (4.1.2022 mennessä), osallistumismaksusta palautetaan 50% vähennettynä toimistokuluilla 20 €/hlö. Tämän jälkeisistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistuksen perusteella. Peruutustilanteissa ota yhteyttä sähköpostiin ad2022@utu.fi Osallistumismaksujen palautukset hoidetaan symposiumin jälkeen.

Satu Grönman (sihteeri)