Akateeminen vartti Turun Kaupunginteatterissa

16.10.2021 klo 14.15 - 21.00
Tutkijat tarinoineen valtaavat vihdoin Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämön lauantaina 16.10. klo 14.15 ja klo 19.15.

Akateeminen vartti tarjoaa kenelle tahansa mukaansatempaavan mahdollisuuden kurkistaa tieteen tekemisen todellisuuteen tarinoiden ja viihdyttävien, kansantajuisten esitysten avulla. 15 minuutin mittaisilla miniluennoilla kuullaan niin ajankohtaisista, kuin historiallisistakin mieltä kiehtovista asioista asiantuntijoiden kertomana.

Miniluentojen yhdistävänä teemana ovat näkymättömät maailmat, joita alansa eturivin tutkijat ovat tahoillaan kartoittaneet. Tutkimustyötään avaavat biodiversiteettitutkimuksen professori Ilari Sääksjärvi, oikeustieteen professori Anne Alvesalo-Kuusi, taloussosiologian dosentti Outi Sarpila, Suomen historian professori Kirsi Vainio-Korhonen, kasvatustieteen dosentti Marjaana Puurtinen, molekulaarisen solubiologian professori, syöpätutkija Johanna Ivaska ja yrittäjyyden dosentti Pekka Stenholm.