Asiakaslähtöistä osaamista kehittämään ja johtamaan! (verkkoluento)

Aika

5.5.2021 klo 14.00 - 15.00
Kiinnostaako sinua, mitä on asiakaslähtöinen osaaminen?
Entä miten sitä voisi kehittää ja johtaa?

Tule keskiviikkona 5.5.2021 klo 14-15 kuulemaan tutkittua tietoa sote -palvelujen asiakaslähtöisen kehittämisen käytännöistä ja yhteistyömahdollisuuksista erityisesti vanhuspalvelujen kontekstissa.

Luennon pitää Sh (AMK ja YAMK), YTT, lehtori, Sote Master Schoolin vastuuopettaja Kirsi Moisanen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 4.5. ja lähetämme liittymislinkin sähköpostiisi.


Tilaisuus on osa KumppanuusAkatemia –hankkeen kevään 2021 aikana järjestämää, kaikille avointa verkkoluentosarjaa. Luennoilla pääpaino on asiantuntijan esityksellä, eli voit siis vain nojata taaksepäin ja kuunnella! Jokaisen luennon lopuksi olemme toki varanneet aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tulevien luentosarjan osien ajankohdat ja teemat ovat:
ke 26.5. klo 14-15 Työhyvinvointi

KumppanuusAkatemia -hankkeen tavoitteena on ikäihmisten koti- ja omaishoidon kehittäminen Satakunnassa, asiakaslähtöisyyttä ja palveluntuottajista koostuvan verkoston toimintaa tukien. Hanke edistää kumppanuutta julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ikäihmisten palveluntuottajien välillä mm. erilaisten tapaamisten ja työryhmien kautta, jakamalla tietoa ja tutkimustuloksia sekä toteuttamalla sähköisen alustan verkoston toimintaa tukemaan.

KumppanuusAkatemia on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön EAKR-rahoitteinen, kaksivuotinen (2019-2021) aluekehittämishanke.