Avoimen yliopiston kesäopintoina järjestettävien maantieteen ja ympäristötieteen opintojen infotilaisuus

15.5.2019 klo 17.00 - 18.00
Oletko kiinnostunut maantieteen ja ympäristötieteen opinnoista? Avoimessa yliopistossa voi opiskella kesällä maantieteen ja ympäristötieteen perusopintoihin kuuluvia opintojaksoja verkko-opintoina. Ilmoittautuminen jaksoille alkaa 17.4. Opiskelun voi aloittaa oman aikataulun mukaan toukokuun alusta alkaen.

Opintojen yhteisessä infotilaisuudessa esitellään opintojaksoja ja verkko-opiskelun käytäntöjä. Tilaisuus järjestetään verkon kautta (AC) ja mukaan ovat tervetulleita kaikki opinnoista kiinnostuneet!

Tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet löydät opintojen esittelysivuilla olevista kesän 2019 opetusohjelmista.