Avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävien maantieteen ja ympäristötieteen verkko-opintojen esittelytilaisuus

10.1.2019 klo 17.00 - 18.00
Tervetuloa maantieteen ja ympäristötieteen opintojen esittelytilaisuuteen 10.1.2019 klo 17 - 18! Maantieteen perusopinnot 25 op ja ympäristötieteen perusopinnot 25 op voi aloittaa avoimessa yliopistossa verkko-opintoina alkuvuodesta 2019. Opinnot voi suorittaa täysin etäopiskeluna ja niistä voi valita myös yksittäisiä aiheita käsitteleviä verkkokursseja.

Esittelytilaisuus on tarkoitettu kaikille opinnoista kiinnostuneille. Voit osallistua siihen omalta koneeltasi netin kautta.

Suunnittelija Lotta Nyholm esittelee tilaisuudessa opintojen sisältöjä ja opiskelutapoja sekä lisäksi mm. avoimen yliopiston väylähakumahdollisuuksia.