Avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävien oikeustieteellisten opintojen infotilaisuus

14.8.2019 klo 17.00 - 18.00
Mitä oikeustieteellisiä opintoja voi opiskella avoimessa yliopistossa ja millaista opiskelu on? Mitä opintoja pitää suorittaa, jos aikoo hakea avoimen yliopiston väylähaussa tutkinto-opiskelijaksi? Mitä kannattaa ottaa huomioon opiskelun suunnittelussa ja ilmoittautumisessa opintojaksoille? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia infotilaisuudessa.

Tilaisuus on tarkoitettu Turun yliopistossa järjestettäviin oikeustieteellisiin opintoihin ilmoittautuneille ja opintojen aloittamista vielä harkitseville.

Tilaisuuteen osallistumista suositellaan erityisesti tutkinto-opintoihin tähtääville ja väyläopinnoista kiinnostuneille. Saat ohjeita ja vinkkejä oman opiskelusuunnitelman laatimiseen ja opintojen suorittamiseen. Tutustu etukäteen opintojen esittelysivulle koottuihin ohjeisiin. Tilaisuudessa voit myös kysyä lisätietoja.

Tervetuloa!