Brändin rakentaminen

Hybridi-hankkeen Vastuullisen yrityksen brändin rakentaminen ja viestintä -fokusryhmätapaamiset starttaavat 25.8.2022 klo 14-16 brändäysteemalla.
Yrittäjänä voit hyödyntää oman yritykseni brändiä tuoden esiin samalla oman osaamisesi ja hyödyt asiakkaalle. Vastuullinen brändimarkkinointi voi edistää liiketoimintaasi ja tehdä sinusta oman toimialueesi edelläkävijän. Positiivisen mielikuvan luominen saattaakin olla helpompaa kuin olet ehkä ajatellut. Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan ajankohtaisesta teemasta, aiheeseen johdattelee apulaisprofessori, KTT Kati Suomi Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä. Tilaisuudessa tehdään myös yhteinen käytännönläheinen harjoitus teemaan liittyen.

Voit osallistua paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori, Backstage 3 krs.) tai etäyhteydellä. Linkki etäyhteydellä ilmoittautuneille lähetetään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/S/15E8BC37F86AF3C8

Tilaisuuden järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.

Riikka Franzén