Digitaalisuus liiketoimintaprosesseissa

Digitaalisuus liiketoimintaprosesseissa tilaisuudessa keskustelemme yritysten digitaalisen ekosysteemin rakennuspalikoista, manuaalisen ja digitaalisen liiketoiminnan käytännön haasteista ja mahdollisuuksista, asiakkuuksien hallinnasta, tuotteistuksesta, viestinnästä ja markkinoinnista sekä myynnistä käytännön case-esimerkkien kautta. Aiheeseen meidät johdattaa Kirsi Mikkola Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä. Voit osallistua paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori, Backstage 3 krs.) tai etäyhteydellä. Linkki etäyhteydellä ilmoittautuneille lähetetään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse.

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2022 tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/1E9F723FAE5CF38A

Tilaisuuden järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.

Riikka Franzén