E-Musikgruppe Lux Ohr levyjulkkarit + Planetaario + observatoriokierros

Helmikuussa Tuorlan planetaariossa on harvinaista herkkua musiikin ystäville!

Legendaarinen E-Musikgruppe Lux Ohr soittaa planetaarion kosmisen taivaan alla elektroakustista musiikkia 24.1. julkaistulta uudelta albumiltaan. Ohjelmassa myös vielä sitäkin uudempaa tuotantoa.

Lipun hintaan sisältyy lisäksi opastettu kierros Tuorlan observatoriolla ja planetaarioelokuva Revontulet - Taivaan ihmeet.

Tule ja koe!

----------------------------------------------------------------------------------

LIPUT 10€

Liput ovelta!
Lippuja on rajoitettu määrä, joten varaa omasi sähköpostilla:

----- tiedekeskustuorla.liput@gmail.com -----

----------------------------------------------------------------------------------

E-MUSIKGRUPPE LUX OHR - KOSMISTA VALOA KORVILLE

E-Musikgruppe Lux Ohr on turkulainen kolmen muusikon elektroakustinen yhtye, joka on hakenut inspiraatiota muun muassa 1970-luvun kokeellisesta rockista ja elektronisesta musiikista. Sen jäsenet ovat Pertti Grönholm (syntetisoijat, sekvensserit ja perkussiot sekä efektit), Kimi Kärki (kitarat, ebow ja efektit) ja Ismo Virta (memotron ja efektit).

E-Musikgruppe Lux Ohr on toiminut pian 12 vuotta ja julkaisi kolmannen studioalbuminsa tammikuussa 2020. Tuplavinyylinä ja digiäänitteenä julkaistun albumin nimi on Non plus ultra ja sen julkaisee turkulainen Svart Records, joka on julkaissut yhtyeeltä aiemmin kaksi studioalbumia (Kometenbahn 2013 ja Spiralo 2014) sekä yhden split-albumin (Jenseits der Mauer des Schlafes / Violence, 2015). Yhtyeen musiikkia on julkaistu myös Saksassa kahden eri levy-yhtiön kautta. Esimerkiksi Adansonia Records on julkaissut yhtyeen Roadburn-festivaalilla äänitetyn livetuplan vuonna 2016.

E-Musikgruppe Lux Ohr on esiintynyt vuosien varrella niin suurilla festivaaleilla kuin pienemmissäkin tapahtumissa ja klubeilla. Näiden lisäksi yhtyettä on kuultu museoissa, gallerioissa, kirjastoissa, ulkoilmatapahtumissa ja elokuvaesityksissä.


SVART RECORDS
https://svartrecords.com/artist/e-musikgruppe-lux-ohr/

FACEBOOK
https://www.facebook.com/EMGLuxOhr

BANDCAMP
http://e-musikgruppeluxohr.bandcamp.com/

SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/e-musikgruppe-lux-ohr

Lisätietoja

Jaana Saarikoski