Entrepreneurs in Residence (EiR) -ohjelman webinaari 3.6. klo 13.15-14!

Aika

3.6.2022 klo 13.15 - 14.00
Entrepreneurs in Residence (EiR) -ohjelman webinaari 3.6. klo 13.15-14!

Turun kauppakorkeakoulussa pilotoitu Entrepreneurs in Residence (EiR) –ohjelma (suora käännös: ”Yrittäjät talossa/yliopistossa”) on yrittäjän ja yliopiston yhteistyömuoto, jossa toimiva yrittäjä tuodaan yliopistomaailmaan molempia osapuolia hyödyntävällä tavalla.

Tervetuloa mukaan EiR-ohjelman infotilaisuuteen, joka järjestetään webinaarina Zoomissa 3.6. klo 13.15 – 14.
Tilaisuudessa kerrotaan tämän yksinkertaisen ja kätevän konseptin periaatteista ja mahdollisuuksista, jotta toimintaa voitaisiin edelleen laajentaa uusille tiedekunnille ja erilaisiin tarpeisiin. Webinaarissa yrittäjyyden opettajat avaavat konseptia yleisesti, ja lisäksi mukana on EiR-yrittäjä, Dagsmark Petfood Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Laura Strömberg, kertomassa omista EiR-kokemuksistaan.

EiR–ohjelma palkittiin viime keväänä Turun yliopiston yrittäjyystekona. Ohjelma toimii hyvin ja se on saanut paljon myönteistä palautetta sekä opiskelijoilta että EiR-yrittäjiltä. Yrittäjyystekopalkinnon innoittamana olemme mielellämme auttamassa tiedekuntaasi alkuun, jos näet, että EiR-ohjelmalla olisi annettavaa myös teille. Konsepti on testattu ja sovellettavissa tiedekuntalähtöisesti erilaisiin tarpeisiin yrittäjyysyhteistyön alueella.
Tämä on erinomainen mahdollisuus luoda uusia tai vahvistaa nykyisiä yhteistyösuhteita yrittäjiin sekä tarjota opiskelijoille tuoreita näkökulmia yrittäjyyteen.

Pääset tutustumaan ohjelmaan sekä jo mukana oleviin EiR-yrittäjiin sivuillamme! https://www.utu.fi/fi/yliopisto/turun-kauppakorkeakoulu/EiR-ohjelma

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan seuraamaan webinaaria alla olevan Zoom linkin kautta: https://utu.zoom.us/j/68331186310

Nähdään webinaarissa!
Tellervo Poutiainen