Erikoiskuljetukset 30.9.-1.10.2020 Helsinki

30.9.2020 klo 8.30 - 1.10.2020 klo 16.00
Erikoiskuljetuksiin liittyvää osaamista tarvitaan yhä enemmän tuotannon keskittyessä ja erilaisten projektikuljetusten lisääntyessä.

Koulutuksessa syvennytään erikoiskuljetuksiin liittyviin säädöksiin, lupakäytäntöihin ja sähköisiin lupajärjestelmiin. Eri kuljetusmuotojen mahdollisuudet, ongelmakohdat ja erityisvaatimukset huomioidaan kuljetusten suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen näkökulmasta. Esille nostettavia aihealueita ovat myös kuljetus- ja kauppasopimukset, toimitusehdot, vastuu, riskienhallinta ja vahingontorjunta.

Koulutus on suunnattu erilaisissa tehtävissä erikoiskuljetusten parissa työskenteleville ja alaan perehtyville. Aihealueita käsitellään eri toimijoiden ja kuljetusmuotojen näkökulmasta.

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyden kautta. Osallistuttaessa koulutukseen etäyhteyden kautta on osallistumismaksu 590 € + alv. kattaen luentojen seuraamisen etänä ja sähköisesti jaettavissa olevan luentomateriaalin. Lisääthän maininnan etäosallistumisesta Terveiset tilaisuuden järjestäjälle -kohtaan. Etäosallistumista ei voi maksaa verkkopankki-/luottokorttimaksuna. Tiedustelut etäosallistumisesta sähköpostitse anelsu@utu.fi.

Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Anne E. Suominen