Esittelytilaisuus LR:n, YJ:n ja TKM:n jatko-opinnoista

3.3.2021 klo 14.15 - 16.00
Laskentatoimen ja rahoituksen laitos järjestää 3.3. klo 14:15 -- 16 esittelytilaisuuden kaikille LR:n, YJ:n ja TKM:n jatko-opinnoista kiinnostuneille opiskelijoille.

Tule kuulemaan lisätietoja jatko-opintojen sisällöstä, opintojen rahoituksesta ja uravaihtoehdoista väittelyn jälkeen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vuosikurssista riippumatta.

Tilaisuuden ohjelma ja alustajat:
Avaus: Hannu Schadewitz, professori, Laskentatoimi ja rahoitus pääaineen jatko-opintojen vastuuprofessori
Yleistä jatko-opinnoista: Mika Vaihekoski, professori, Turun kauppakorkeakoulun tohtoriohjelman johtaja
Jatko-opinnoista (laskentatoimi): Hannu Schadewitz
Jatko-opinnoista (rahoitus): Mika Vaihekoski
Jatko-opinnoista (yritysjuridiikka): Reijo Knuutinen, professori
Jatko-opinnoista (TKM / rahoitus): Luis Alvarez Esteban, professori, laitoksen johtaja
Jatko-opiskelijan kokemuksia: Ville Kukkonen, Financial controller, Fortum
Tilaisuuden lopussa (ja toki tilaisuuden kuluessakin) on aikaa kysymyksille ja vastauksille

Tilaisuus järjestetään zoomin kautta. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 1.3. osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/DAE00C892F7C1CD0.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille zoom-linkin tiistaina 2.3.

Yst. terv. Mika Vaihekoski ja Hannu Schadewitz