Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen 20-vuotisjuhlaseminaari

Aika

28.4.2022 klo 13.00 - 19.00
Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 28.4.2022 kansainvälisen hybridi-seminaarin merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua joko etänä tai paikan päällä Medisiina D:n Alhopuro-salissa. Seminaarin jälkeen järjestämme paikalla olijoille cocktail-tilaisuuden, jonka aikana vieraat pääsevät myös tutustumaan Aistikattilan moniaistiseen ympäristöön.

Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa probioottien terveysvaikutuksista, ruoantuotannon haasteista sekä teknologian roolista ruokaketjussa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja ohjelma on englanninkielinen. Tervetuloa!
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus