Hakuinfo Minustako opettaja? ti 19.1. klo 15-17.30

Kasvatustieteiden tiedekunta järjestää opettajan pedagogisia opintoja (aineenopettajakoulutus ja aikuispedagogiikka) harkitseville tutkinto-opiskelijoille ja maisteriksi jo valmistuneille, sekä ainelaitosten henkilökunnalle suunnatun etäinfotilaisuuden Minustako opettaja? tiistaina 19.1.2021 klo 15-17. Tilaisuudessa pääset kuulemaan ja kysymään opettajan pedagogisten opintojen sisällöistä ja järjestelystä sekä vuoden 2021 haku- ja valintaprosessista Turun yliopistossa.

Tilaisuudessa esittäytyvät opettajat opettajankoulutus- ja kasvatustieteiden laitokselta, harjoittelukoordinaattorit Turun normaalikoulusta, kasvatustieteiden tiedekunnan koulutussuunnittelija sekä lukuvuonna 2020-2021 opettajan pedagogisia opintoja suorittavat opiskelijat Turun Auskultantit ry:n hallituksesta (TurAus) ja SOOLista (Suomen opettajaksi opiskelevien liitto).

Tilaisuuden ohjelma ja etäyhteyslinkit löytyvät kasvatustieteiden tiedekunnan verkkosivuilta (ks. alla).

Anni Mäki