Hoitotieteen aineopinnot avoimessa yliopistossa -infotilaisuus

21.8.2019 klo 14.00 - 15.00
Oletko kiinnostunut hoitotieteen aineopinnoista avoimessa yliopistossa? Aineopinnot alkavat syksyllä 2019 monimuoto-opintoina Turun yliopistossa. Opinnot ovat tarjolla myös Helsingin aikuisopistossa.

Esittelytilaisuudessa kerrotaan opintojen toteutuksesta ja opiskelun käytännöistä. Voit myös kysyä omiin opiskelusuunnitelmiisi liittyvistä asioista. Tervetuloa tutustumaan opintoihin!

Esittelytilaisuus järjestetään AC-verkkokokousympäristössä ja voit osallistua siihen omalta koneeltasi. Tutustu osallistumisohjeisiin ja testaa yhteyksiesi toimivuus ennen tilaisuutta, ks. verkkotilaisuuksien ohje Ilmoittautuminen ja opiskelijapalvelut -sivulta. AC-huone avataan 20 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen viimeistään ma 19.8.2019 verkkolomakkella. Saat lähempänä tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan verkkotilaisuuteen.