Hyötykasvien satoa opastettu kierros

Pitkä ja kuuma kesä alkaa olla takana päin. Kesäkukat ovat kukkineet ja hyötykasvit ovat tuottaneet syötävää satoa. Kasvimaalta löytyy siis nyt paljon vihanneksia. Arvostettu puutarhaneuvos Arno Kasvi kertoo hyötykasvien saloista Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa elokuussa 18.8. klo 17 ja to 26.8. klo 17. Kierros kestää noin tunnin ja maksaa 7 €/hlö.

Arnolla on pitkä kokemus hyötykasvien viljelystä. Hän kertoo, miten satoa hyödynnetään ja mitä siitä voi valmistaa. Kierros sopii kaikenikäisille niin opiskelijoille kuin kotipuutarhureillekin. Tällä kierroksella opit varmasti jotain uutta, mitä voit hyödyntää omalla kasvimaalla tai sadonkorjuussa.
Kierrokselle ilmoittaudutaan mieluiten sähköpostitse puutarharuissalo@utu.fi tai puhelimitse (viestillä tai soitolla) 0505731779. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi ja kierros jolle haluat osallistua. Ilmoittaudu ma 16.8. klo 23.59 tai ti 24.8. klo 23.59 mennessä.
Kierros järjestetään suomeksi.

Kierrokset järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10. Enintään kierrokselle mahtuu 20 henkilöä. Osallistujille ilmoitetaan, jos kierros peruuntuu vähäisen osallistujamäärän takia vuorokautta ennen.

Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Ruissalossa. Pääset paikalle autolla ja perillä on ilmainen parkki. Paikallisliikenteen (Föli) bussi numero 8 kulkee perille asti. Kasvitieteelliselle puutarhalle pyöräilee noin 30 minuuttia Turun keskustasta.

Lisätietoja

Aliisa Wahlsten