Ihmeelliset vuodet – Näyttöön perustuvasta menetelmästä tehoa lasten käytösongelmien ehkäisyyn ja hoitoon hyvinvointialueilla

Aika

31.5.2022 klo 12.30 - 17.00
Ihmeelliset vuodet -ohjelma on lasten käytöshäiriöiden ehkäisyn ja hoidon kansainvälinen menestystarina, josta on vahvaa tutkimusnäyttöä vuosikymmenien ajalta eri puolilta maailmaa. Tätä ryhmämuotoista vanhemmuuden tukea on toteutettu Suomessakin 15 vuoden ajan ja se on juurtumassa vähitellen yhä laajempaan osaan lapsiperhepalveluiden tarjontaa.

Webinaarin pääpuhujaksi on saatu Ihmeelliset vuodet -ohjelman kehittäjä emeritusprofessori Carolyn Webster-Stratton Washingtonin yliopistosta. Webinaarissa kuullaan myös puheenvuoroja näyttöön perustuvan työn, menetelmien seurantatiedon ja tutkimuksen hyödyntämisestä hyvinvointialueiden sosiaali-ja terveyspalveluiden kehittämistyössä sekä Ihmeelliset vuodet -ohjelman kansallisen kotipesätyön menetelmätuesta.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjille ja päätöksentekijöille. Osallistuminen on maksutonta ja ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittaudu 29.5. mennessä

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Kati Granlund, etunimi.sukunimi@utu.fi