ISPS – Sataman turvapäällikkö

9.10.2019 klo 8.45 - 10.10.2019 klo 16.30
Koulutus antaa valmiudet toimia sataman turvapäällikkönä. Koulutuksesta annetaan todistus lopputentin hyväksytysti suorittaneille.

Koulutuksessa perehdytään ISPS-koodiin ja kansallisiin määräyksiin, sataman turvallisuusorganisaatioon sekä muihin Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä (IMO) määriteltyihin kurssivaatimuksiin. Koulutuksessa tutustutaan myös Poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen yhteistoimintaan ja rikostorjuntaan osana satamaturvallisuutta. Lisäksi kuullaan esimerkkejä ISPS-koodin käytännön toteutuksesta ja ajankohtaisista asioista.

Koulutus on suunnattu satamille, niissä toimiville yrityksille ja muille koulutuksen tuomia valmiuksia tarvitseville. Koulutus sopii myös jo turvapäällikkönä toimiville.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin, tentin, todistuksen ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään 25.9.2019 asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen: viimeistään 25.9.2019

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494