ISPS – Sataman turvapäällikkö 5.-6.10.2022, Vantaa

Aika

5.10.2022 klo 9.00 - 7.10.2022 klo 16.30
Koulutus antaa valmiudet toimia sataman turvapäällikkönä. Koulutuksesta annetaan todistus lopputentin hyväksytysti suorittaneille.

Koulutuksessa perehdytään ISPS-koodiin ja kansallisiin määräyksiin, sataman turvallisuusorganisaatioon sekä muihin Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä (IMO) määriteltyihin kurssivaatimuksiin. Koulutuksessa tutustutaan myös Poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen yhteistoimintaan ja rikostorjuntaan osana satamaturvallisuutta. Lisäksi kuullaan esimerkkejä ISPS-koodin käytännön toteutuksesta ja ajankohtaisista asioista.

Koulutus on suunnattu satamille, niissä toimiville yrityksille ja muille koulutuksen tuomia valmiuksia tarvitseville. Koulutus soveltuu myös jo turvapäällikkönä toimiville.

SISÄLTÖ
ISPS-koodin sisältö
Sataman turvallisuusarviointi
Sataman turvasuunnitelma, satamaturvallisuus ja Turvallisuuskoulutusharjoitukset satamassa
Yksityinen turva-ala satamassa
Poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen PTR-yhteistoiminta
Tullin tehtävät ja vastuut merenkulun turvatoimiviranomaisena
Rajavartiolaitoksen tehtävät ja MRCC Turun esittely
Rajavartiolaitoksen tehtävät satamassa
Kyberturvallisuus
Automaattiset kulunvalvontajärjestelmät
Koulutuksen yhteenveto ja kertaus
Lopputentti

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia

Luennot ovat molempina koulutuspäivinä klo 9:00-16:30.

Koulutus järjestetään Vantaalla Break Sokos Hotel Flamingon kokoustiloissa, Tasetie 8, Vantaa.

Osallistumismaksu on 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin, tentin, todistuksen ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta kaksi viikkoa ennen koulutusta. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään 21.9.2022.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Anne E. Suominen, anne.e.suominen@utu.fi, 040 779 9494