Jatkuvasti uusiutuva kyberturva - eilen, nyt, huomenna

Aika

15.12.2020 klo 9.00 - 10.30
Jatkuvasti uusiutuva kyberturva - eilen, nyt, huomenna

- Kybervaliot-hankkeen webinaari tiistaina 15.12.2020 klo 9-10.30
- Ilmoittaudu viimeistään 10.12.2020 Lyytin kautta www.lyyti.fi/reg/KyberValiothankkeen_loppuseminaari_9378
- Ilmoittautuneille toimitetaan Zoom-linkki ennen webinaaria

Kyberturvallisuus on jatkuvasti esillä. Se on oikein, koska kyberturva on läsnä kaikessa. Siksi siihen pitäisi myös suhtautua arkisemmin, osana muutenkin muuttuvaa arkea kaikessa toiminnassa. Arkisesti, mutta fiksusti.

Tämä seminaari tarjoa käytännönläheisen katsauksen kyberturvallisuuteen ja erityisesti IoT-laitteiden kasvavaan suosioon niin yritystoiminnassa kuin yksityiselämässä. Seminaarissa huippuasiantuntijat kuvailevat omasta näkökulmastaan viimeisen kahden vuoden kyberturvallisuuden trendit ja tapahtumat kansallisesti ja globaalisti. Lyhyen historiakatsauksen perusteella puhujat kertovat parhaat toimenpide-ehdotuksensa niin yrityksille kuin yksityisille.

Tule kuuntelemaan tiivis tietopaketti siitä miten tähän päivään on tultu ja mitä huomenna pitäisi tehdä kyberturvallisuudelle sinun organisaatiossasi.

Kenelle?
Seminaari on suunnattu yritysten tietohallinnosta ja tietoturvasta vastaaville, alan opettajille, tutkijoille ja opiskelijoille. Lisäksi seminaari sopii kaikille kyberturvallisuudesta ja IoT:sta kiinnostuneilIe, jotka ovat kiinnostuneita siitä miten kyberturva-asian kanssa voi ja pitäisi edetä omassa organisaatiossa. Seminaari sopii myös ICT-hankkeista vastaaville hankejohtajille, hankepäälliköille, projektipäälliköille sekä hankkeiden asiantuntijoille.

Ohjelma tiistai 15.12.2020
8.45 Tapahtuman käynnistys, omatoiminen ja omakustanteinen aamukahvi
9.00 Seminaarin avaus
9.05 Vastaaminen muuttuvaan kyberympäristöön, Jussi Eronen, Traficom
9.35 Laatua ja luottamusta – kyberturvallisuus kasvun vauhdittajana, Mika Susi, Kyberala ry
10.05 KyberVALIOT-hankkeen tuloksia
10.30 Päätössanat

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.