Kasvatustieteelliset opinnot avoimena yliopisto-opetuksena

19.8.2020 klo 17.00 - 18.00
Tervetuloa tutustumaan avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviin kasvatustieteellisiin opintoihin!

Tilaisuudessa esitellään aikuiskasvatustieteen, alkukasvatuksen, erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja varhaiskasvatuksen opintoja sekä yleisopintoja.

Opintoja järjestetään oppiaineesta riippuen monimuoto-opintoina ja lähiopetuksena Turun yliopistossa ja yhteistyöoppilaitoksissa sekä verkko-opintoina, joihin voi osallistua myös paikkakunnasta riippumatta.

Esittelytilaisuus on tarkoitettu kaikille opinnoista kiinnostuneille. Tilaisuus auttaa sinua sopivien opintojen valinnassa ja oman opiskelusuunnitelmasi laatimisessa.

Sisältönä mm.
• Kasvatustieteellisten opintojen tarjonta
• Miten kasvatustieteellisiä opintoja opiskellaan? Miten opiskelu monimuoto- ja verkko-opinnoissa eroaa toisistaan?
• Mikä on avoimen yliopiston väylä yliopiston tutkinto-opiskelijaksi? Miten opintoja voi hyödyntää osaamisen kehittämiseen työelämän tarpeisiin?
• Muita kysymyksiä? Kysy lisää opinnoista ja opiskelusta!

Esittelytilaisuus järjestetään Zoom-verkkoympäristössä, osoitteessa: https://utu.zoom.us/j/65856663989 Mobiililaitteille: Meeting ID: 658 5666 3989. Zoom-huone avataan 20 min ennen tilaisuuden alkua. Tutustu Zoom-ohjeisiin!