Kasvatustieteellisiä opintoja avoimessa yliopistossa? Osallistu esittelytilaisuuteen netin kautta!

22.8.2019 klo 17.00 - 18.00
Tervetuloa tutustumaan avoimen yliopiston kasvatustieteellisten opintojen tarjontaan! Tilaisuudessa esitellään aikuiskasvatustieteen, erityispedagogiikan ja kasvatustieteen opintoja sekä yksittäisiä kursseja.

Kasvatustieteellisiä opintoja järjestetään monimuoto-opintoina yhteistyöoppilaitoksissa ja verkko-opintoina paikkakunnasta riippumatta. Yksittäisiä kursseja järjestetään lähiopetuksena Turun yliopistossa.

Esittelytilaisuus on tarkoitettu kaikille opinnoista kiinnostuneille. Tilaisuus auttaa sinua itsellesi sopivien opintojen valinnassa. Tilaisuuden sisältönä mm.
• Avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviä kasvatustieteellisten opintojen tarjonta.
• Miten kasvatustieteellisiä opintoja opiskellaan? Miten monimuoto-opinnot ja verkko-opinnot eroavat toisistaan?
• Mitä hyötyä opinnoista on, jos tavoitteenasi on hakea tutkinto-opiskelijaksi? Miten opintoja voi hyödyntää ammatillisen osaamisen kehittämiseksi?
• Muita kysymyksiä? Kysy lisää opinnoista ja opiskelusta!

Esittelytilaisuus järjestetään AC-verkkokokousympäristössä ja voit osallistua siihen omalta koneeltasi. Tutustu osallistumisohjeisiin ja testaa yhteyksiesi toimivuus ennen tilaisuutta, ks. verkkotilaisuuksien ohje Ilmoittautuminen ja opiskelijapalvelut -sivulta. AC-huone avataan 20 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Kokoushuoneen osoite: https://connect.funet.fi/kasvatustieteet Kirjaudu sisään nimelläsi kohdasta Enter as a Guest.