Kilpailijoista kumppaneiksi - verkostot asiakaslähtöisiä palveluita rakentamassa (webinaari)

9.6.2021 klo 12.00 - 16.00
Tervetuloa KumppanuusAkatemia –hankkeen loppuwebinaariin keskiviikkona 9.6. klo 12-16!

Ohjelma:
12:00 Tervetuloa
12:15 Rajapinnat verkostoyhteistyön tukena – tai esteenä
Mervi Vähätalo (FT), lehtori, sosiaali- ja terveysala, SAMK
12:35 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [monitoimijaverkostot]
13:00 Miten hoitotyö, kuntoutus ja terveysteknologia sovitetaan yhteen
Heidi Anttila (FT), erikoistutkija, toimintakyky ja palvelutarpeet, THL
13:30 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [digitaalisuus ja asiakaslähtöisyys]
14:30 Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kumppanuudella uusia innovaatioita kotihoitoon
Marja Sillanpää (TtM), lehtori, sosiaali- ja terveysala, Sataedu
14:50 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [kumppanuusjohtaminen]
15:15 The patient can see you now – digitaalisuus soten ytimessä
Ilkka Halava (KTM), tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja, Prime Frontier Oy ja Future Works Oy toimitusjohtaja

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille!

---
KumppanuusAkatemia on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön EAKR-rahoitteinen, kaksivuotinen (2019-2021) aluekehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on ikäihmisten koti- ja omaishoidon kehittäminen Satakunnassa, asiakaslähtöisyyttä ja palveluntuottajista koostuvan verkoston toimintaa tukien. Hanke edistää kumppanuutta julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ikäihmisten palveluntuottajien välillä mm. erilaisten tapaamisten ja työryhmien kautta, jakamalla tietoa ja tutkimustuloksia sekä toteuttamalla sähköisen alustan verkoston toimintaa tukemaan.