Kirjallisuuden ja musiikin alan uutuuskirjojen kavalkadi

OHJELMA

• Kirjallisuuden ja musiikin leikkauspintoja -tutkimusantologiasta kertovat toimittajat, professori emerita Liisa Steinby, yliopistonlehtori Susanna Välimäki ja tutkija Siru Kainulainen. Kirjoittajista paikalla ovat professori Lea Rojola, professori John Richardson, tutkija Viola Parente-Capková ja väitöskirjantekijä Inka Rantakallio.
• Veteen kirjoitettu -tutkimusantologiasta on puhumassa toimittajien edustaja, professori Markku Lehtimäki.
• Kirjallisuus nykykapitalismissa -tutkimusantologiaa käsittelevät toimittajat, yliopistonlehtori Jussi Ojajärvi ja professori emerita Liisa Steinby, sekä kirjoittajista Mikko Tirronen.
• Musiikki muutosvoimana / Musiken som förändringskraft -kirjaa esittelevät sen toimittajat, väitöskirjantekijä Sini Mononen ja yliopistolehtori Susanna Välimäki, sekä kirjoittajien edustaja.
• Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avaimen teemanumerosta Pohjoismaisuus / Nordiskhet kertovat toimittajat, yliopistolehtori Tintti Klapuri ja tutkija Freja Rudels.
• Fernando de Rojasin 1400-luvulla ilmestynyttä romaania Celestina valottaa suomentaja Arto Rintala.
• Suo, kuokka ja diversiteetti -tekstiantologiaa esittelee kirjoittajien edustaja, väitöskirjantekijä ja runoilija Virpi Vairinen.
Siru Kainulainen