Konttikuljetukset 10.-11.5.2022, Vantaa

10.5.2022 klo 8.30 - 11.5.2022 klo 17.00
Koulutus tarjoaa perehdyttävän tietopaketin konttimarkkinoista ja niiden kehityksestä, konttikuljetuksista eri kuljetusmuodoilla ja erilaisten konttien käyttömahdollisuuksista. Koulutuksessa käsitellään konttioperointia, kontinkäsittelyjärjestelmiä, automaatiota ja seurantaa. Kuljetusvaurioiden ja -riskien minimointi, kuormanvarmistus, lastaussuunnittelu, vakuuttaminen ja vastuu ovat osa koulutuksen sisältöä.

Koulutus on suunnattu konttikuljetuksiin liittyvissä tehtävissä ja toiminnan kehittämisessä työskenteleville. Koulutus sopii erityisesti ulkomaankaupan, tavaralogistiikan ja teollisuuden kuljetusten tehtävissä ja suunnittelussa toimiville. Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

Luennot ovat molempina koulutuspäivinä klo 8:30-17:00 välisenä aikana. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyden kautta soveltuvin osin.

Koulutuspaikka: Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen koko ohjelman, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Osallistuttaessa koulutukseen etäyhteyden kautta osallistumismaksu 590 € + alv. kattaa luentojen seuraamisen etänä ja sähköisesti jaettavissa olevan luentomateriaalin. Tiedustelut etäosallistumisesta sähköpostitse anne.e.suominen@utu.fi.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti. Alennukset lasketaan normaalihinnoista ja osallistujakohtaisesti voidaan huomioida vain yksi alennus.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ohjelma- ja ajankohtamuutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.4.2022.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: