Lääketieteellisen tiedekunnan kansanedustajatapahtuma

23.9.2019 klo 9.30 - 11.00
Tervetuloa perinteiseen ajankohtaistilaisuuteen Turun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan maanantaina 23.9.2019. Puheenvuoroissa kerrotaan tiiviisti tiedekunnan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ajankohtaisista asioista.

Tilaisuuteen on kutsuttu alueen kansanedustajia, heidän avustajiaan sekä alueen päättäjiä, terveydenhuoltoalan toimijoita, mediaa ja yliopiston edustajia.

Tilaisuuden järjestää tiedekunnan alumniyhdistys AMA (Alumni Medicinae Aboenses).

Puheenjohtaja Aulikki Wallin (AMA)

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus. Aulikki Wallin, AMA:n puheenjohtaja.
Väistyvän dekaanin terveiset. Professori Pentti Huovinen, Turun yliopisto
Uudet operatiiviset sydänhoidot: paljon uusia mahdollisuuksia, mutta myös kasvavia kustannuksia. Professori, ylilääkäri Juhani Airaksinen, Turun yliopisto ja Tyks.
Miten sairaaloiden väliseen kilpailuun potilaista tulisi suhtautua? Sairaalajohtaja Petri Virolainen, Tyks.
Kansanedustajien puheenvuorot ja keskustelua.
Tilaisuuden lopetus. Aulikki Wallin AMA:n puheenjohtaja.

Tilaisuus on maksuton. Kansanedustajilta toivotaan ennakkotietoa kommenttipuheenvuoron pitämisestä: aulikki.wallin@fimnet.fi

Lisätietoja:
Aulikki Wallin