Lähiruokaa Turusta

Iltapäivän aikana selviää, mistä lähellä tuotettua ruokaa löytyy vaivattomasti ja mitä erilaisia lähellä tuotetun ruoan hankintavaihtoehtoja on olemassa.

Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset viimeistään 11.2.2019: ty.fi/lahiruokaaturusta

Ohjelma:

Tervetuloa, KulTa-hankkeen projektipäällikkö Johanna Mattila, Turunyliopisto

Lähiruoan myynti- ja jakelumalli REKO. Reilua kuluttamista Turussa
Mari Rintala, Turun REKOn ylläpitäjä

Hunaja kiinnostaa: miten voin hankkia osuuden mehiläispesästä?
Susanna Katajainen, Wanha Liesniemi

Omenoita vuokrapuusta ja mustikat pensaista vaivattomasti
Jaakko Savela, Ammattiopisto Livia

Viljelylaatikkovillitys Turussa, kunnossapitopäällikkö Mari Helin, Turun kaupunki

Viljelypalstojen vuokrausmahdollisuus ja oheistoiminta Turussa
Paula Harjamäki, Turun 4H-yhdistys

Vapaa pääsy.
Tilaisuuden järjestää Kuluttajat Ruokatalouden Keskiössä (KulTa) -hanke.

Leena Erälinna