Maailman bioetiikkapäivä: Kohtaaminen ja profilointi digitalisoituvassa terveydenhuollossa

19.10.2020 klo 12.15 - 15.45
12.15 Tilaisuuden avaussanat: Susanne Uusitalo, UNESCO Chair in Bioethics Suonmen yksikkö
12.20 Digitalisaatio ja terveydenhuolto: Kone ainoana keskuselukumppanina, Joel Holmén (Tyks)
12.50 Ei yksin yksityisyyttä: julkinen etu ja terveydellisen profiloinnin oikeudelliset rajat, Toni Selkälä (Turun yliopisto)
13.20 Digitalisaatio tervydenhuollossa vaatii toiminnan muutoksen: Esimerkkinä omaolon käyttöönotto Turussa, Suvi Vainiomäki (Turun hyvinvointitoimiala)
13.50 Yksityisyys, digitalisaatio ja terveydenhuolto (Turun yliopisto)
14.20. Tauko
14.45 Paneelikeskustelu

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta koronasta johtuen saliin voidään päästää rajallinen määrä henkilöitä. Ilmoittautumiset etukäteen mmdmus@utu.fi.

Viidettä kertaa järjestettävänä maailman bioetiikkapäivänä 19.10.2020 kaikissa UNESCO Chair in Bioethics -verkoston 228 maayksikössä on toimintaa teemalla Benefit and harm – Hyöty ja haitta.
Päivän tavoitteena on muistuttaa bioeettisten kysymysten tärkeydestä ja edistää niiden ratkaisemista hyödyntävää toimintaa.