Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet

5.3.2019 klo 9.00 - 6.3.2019 klo 16.30
Koulutus tarjoaa asiantuntijaesityksiin perustuvan perehdyttävän tietopaketin merenkulku- ja satama-alasta niihin liittyvissä tehtävissä jo toimiville tai alalle siirtyville henkilöille. Aiheina ovat kauppamerenkulun peruskäsitteet ja säädökset, alan keskeiset toimijat, varustamotoiminta ja rahtimarkkinat. Omana kokonaisuutenaan tutustutaan satamajärjestelmään, satamien toimintaympäristöön ja sidosryhmiin. Myös monimuotoinen meriklusteri, laivojen uudet käyttövoimat ja ympäristövaikutukset soveltuvin osin sekä erilaiset uudet tekniset ratkaisut ja niiden mukanaan tuomat muutokset tulevat tutuiksi luentojen kautta. Käytännönläheisyyttä aihealueeseen tuo vierailu Rolls-Roycen autonomisen merenkulun T&K-yksikköön.

Koulutus on suunnattu aihepiirien yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville. Se sopii hyvin myös laajasti ulkomaankaupan, logistiikan, huolinnan ja teollisuuden kuljetusten parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa lisäksi erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Suominen, Anne