Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet 14.-15.9.2022, Vantaa

14.9.2022 klo 8.30 - 15.9.2022 klo 17.30
Koulutus tarjoaa perehdyttävän tietopaketin merenkulku- ja satama-alasta niihin liittyvissä tehtävissä jo toimiville tai alalle siirtyville henkilöille.

Koulutus on suunnattu aihepiirien yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, joilla on muu kuin merenkulun tausta. Koulutus sopii hyvin myös laajasti ulkomaankaupan, logistiikan, huolinnan ja teollisuuden kuljetusten parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

SISÄLTÖ:
Kauppamerenkulun toimintaympäristö ja käsitteistö
Talvimerenkulun merkitys ja haasteet
Rahtausmeklari, linja-agentuuri ja laivanselvitys – työ ja markkinat
Meriliikenne osana huolintaa ja logistiikkapalveluja
Varustamotoiminta, laivojen uudet käyttövoimat ja ympäristövaikutukset
Satamaoperaattori ja operatiivinen toiminta satamassa
Sataman toimintaan liittyvä lainsäädäntö, ympäristöasiat ja vastuut
Sataman rooli ja tehtävät
Meriliikenteen viranomaistoimijat ja meriliikenne Suomessa
Sopimukset, vastuut ja asiakirjat merisidonnaisessa logistiikassa
Monimuotoinen meriklusteri
Vierailu

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia

Luennot ovat molempina koulutuspäivinä klo 8:30-17:30 välisenä aikana. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyden kautta soveltuvin osin.

Koulutuspaikka: Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen koko ohjelman, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Osallistuttaessa koulutukseen etäyhteyden kautta on osallistumismaksu 590 € + alv. kattaen luentojen seuraamisen etänä ja sähköisesti jaettavissa olevan luentomateriaalin. Tiedustelut etäosallistumisesta sähköpostitse anne.e.suominen@utu.fi.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti. Alennukset lasketaan normaalihinnoista ja osallistujakohtaisesti voidaan huomioida vain yksi alennus.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta kaksi viikkoa ennen koulutusta. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ohjelma- ja ajankohtamuutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.8.2022.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: