Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet 9.-10.9.2020 Helsinki

Aika

9.9.2020 klo 9.00 - 10.9.2020 klo 16.15
Perehdyttävä tietopaketti merenkulku- ja satama-alasta niihin liittyvissä tehtävissä jo toimiville tai alalle siirtyville henkilöille. Aiheina ovat kauppamerenkulun peruskäsitteet ja säädökset, alan keskeiset toimijat, varustamotoiminta ja rahtimarkkinat. Omana kokonaisuutenaan tutustutaan satamajärjestelmään, satamien toimintaympäristöön ja sidosryhmiin. Myös monimuotoinen meriklusteri, laivojen uudet käyttövoimat ja ympäristövaikutukset soveltuvin osin sekä erilaiset uudet tekniset ratkaisut ja niiden mukanaan tuomat muutokset tulevat tutuiksi luentojen kautta.

Koulutus on suunnattu aihepiirien yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, joilla on muu kuin merenkulun tausta. Se sopii hyvin myös laajasti ulkomaankaupan, logistiikan, huolinnan ja teollisuuden kuljetusten parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

Ilmoittautuminen viimeistään 25.8.2020. Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494