Michel Onfray & Eric Tanguy: keskustelu ja konsertti

Michel Onfray (s. 1959) on Ranskan tunnetuimpia ja arvostetuimpia filosofeja, jonka teoksia on julkaistu kolmellakymmenellä eri kielellä. 20 vuotta kestäneen opetusuran jälkeen hän perusti Caenin kansanyliopiston (Université populaire de Caen). Onfray on teoksissaan keskittynyt yhteiskunnallisiin kysymyksiin erityisesti uskontoon ja talouteen liittyen. Hänen viimeisin teoksensa Grandeur du petit peuple. Heurs et malheurs des Gilets jaunes on ilmestynyt tammikuussa 2020 (Albin Michel -kustantamo).

Turun kauppakorkeakoululla 6.3. järjestettävässä tilaisuudessa Onfray keskustelee ystävänsä, säveltäjä Eric Tanguyn kanssa musiikin ja filosofian suhteesta ja roolista yhteiskunnassa. Keskustelu käydään ranskaksi. Keskustelua seuraa konsertti, jossa kuullaan mm. Eric Tanguyn sävellys Onfrayn sanoihin sekä Saariahon, Debussyn ja Sibeliuksen musiikkia.

Konsertin esiintyjinä ovat mezzosopraano Elli Vallinoja, viulisti Antti Tikkanen, sellisti Senja Rummukainen ja pianisti Suzana Bartal.

Keskustelu ja konsertti pidetään peräkkäin 6.3.2020 klo 17 alkaen. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, mutta ilmoittautumiset pyydetään 3.3. mennessä.

Viestintä