Minustako opettaja? Aineenopettajaksi opiskelu ja uranäkymät

17.1.2019 klo 10.00 - 14.30
Haku opettajan pedagogisiin opintoihin (aineenopettajakoulutus ja aikuispedagogiikka) lukuvuodelle 2019-2020 on käynnistynyt.
Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00.

Minustako opettaja? Kasvatustieteiden tiedekunta järjestää torstaina 17.1.2019 klo 10.00-14.30 Turun normaalikoululla aineenopettajaksi opiskelua harkitseville ja ainelaitosten henkilökunnalle suunnatun info- ja tutustumistilaisuuden. Tilaisuudessa pohditaan opettajuuden rakennusaineita OVET-hankkeen projektitutkija Anni Holmströmin kanssa ja tarkastellaan aineenopettajien työllistymisnäkymiä Rekryn tutkija Juha Sainion johdolla. Lisäksi esitellään valintaa opettajan pedagogisiin opintoihin sekä opintojen sisältöä ja järjestelyä Turun yliopistossa. Tilaisuudessa pääset tutustumaan Turun normaalikouluun ja nykyisiin harjoittelijoihin sekä kysymään esimerkiksi rekrytoinnista tai opettajan työstä. Tilaisuuden painotus on aineenopettajuudessa, mutta aikuisopetukseen suuntautuviin opintoihin hakevat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tutustumaan opintoihin, valintaan ja norssiin harjoitteluympäristönä.