Monta tietä markkinoille osa 1, vähittäiskaupan infopäivä elintarvikealan yrityksille

Aika

28.11.2019 klo 14.00 - 17.00
Tavoite: avata vähittäiskaupan ja elintarvikealan pk-yritysten yhteistyön mahdollisuuksia, opastaa tuotepakkausten viivakoodien tekemiseen ja tuotetietojen ja tilausten hallintaan sekä kuulla elintarvikeyritysten kokemuksia käytännön yhteistyöstä kaupan kanssa.

Kohderyhmä: Uudet ja vasta-alkaneet elintarvikeyrittäjät, kaikki vähittäiskaupan tavarantoimittajuudesta kiinnostuneet elintarvikealan yritykset

Paikka: Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, Turku
Aika: 28.11.2019, klo 14–17
Ilmoittautumiset: 22.11.2019 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/36091E170215E019

Ohjelma:

14-14.45 Elintarvikealan pienyritysten mahdollisuudet kaupan tavarantoimittajana - kaupan puheenvuorot- Tuomo Hussi K-market Portsa,
Miten lähestyn kauppoja? Miten yhteistyö käynnistetään? Minkälaisia vaatimuksia elintarvikkeille on? Miten ruoan verkkokauppa toimii? Mitä kuluttajat haluavat paikallisilta elintarvikkeilta?

14.45-15.45 GS1 apunasi kaupan eri vaiheissa Riku Kautto, GS1 Finland
Käytännön vinkkejä elintarvikepakkausten EAN-koodin tekemiseen ja tuotetietojen hallintaan sähköisissä järjestelmissä.

Kahvi- ja verkostoitumistauko

16-16:20 Lindroothin puutarha – Liisa Lindrooth
Deliverde on turkulainen perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista yrteistään, salaateistaan ja vihanneksistaan https://www.deliverde.fi/

16:20-16:40 Särkifood Oy – Paavo Vallas
Särkifoodin missio on mm. hyödyntää vuosittain miljoona (1 000 000) kiloa kotimaisia särkikaloja ja tuottaa merkittäviä ympäristöhyötyjä poistamalla ravinteita vesistöistä http://sarkifood.fi/ .

16:40-17.00 Eilamari Oy –Eila Alho
Eilamari Oy on yläneläinen leipomo, joka valmistaa perinteistä hiivatonta hapanleipää gluteenittomista aineksista https://www.eilamari.fi/ .
Johanna Mattila