Oikeustieteellisen Tiedekunnan Päivä 20.3.2020

Oikeustieteellisen tiedekunnan perinteinen Tiedekunnan Päivä järjestetään perjantaina 20. maaliskuuta 2020.

Tiedekunnan Päivähän on alumniyhdistys Senilexin ja tiedekunnan yhdessä järjestämä tilaisuus.

Päivän teemana on tänä vuonna Oikeustieteellinen tutkimus ja opetus. Teema liittyy tiedekunnan perustamisen 60 vuotisjuhliin.

Tiedekunnan Päivä alkaa klo 12 ja se koostuu kahdesta seminaariosiosta. Ensimmäisessä osiossa esitellään tiedekunnan viimeisimpiä väitöskirjatutkimuksia. Toisessa osiossa keskustellaan oikeustieteen opetuksen muutoksista ja erityisesti elinikäisen oppimisen haasteista.

Seminaari päättyy noin klo 15. Seminaariosion jälkeen Tiedekunnan Päivään on perinteisesti sisältynyt mahdollisuus järjestää vuosikurssitapaamisia.

Illalla klo 19 alkaen on Senilexin vuosikokous ja illallinen ravintola Koulussa.